HTML

Jógaliget blog

Ebben a blogban a Jógaliget és Fitness Stúdió munkatársai (Timka, Ákos és Ádám) írnak a sportos életről. Van itt mindenféle info jógáról, TRX-ről, Spinningről és más sportokról. www.jogaliget.hu

Friss topikok

  • kudné: Szuper ez a cikk! Én nem rég találtam rá a TRX-re ami nagyon bejött nekem még akkor ha nem "tökéle... (2017.01.23. 15:55) Neked is jó lehet a TRX?
  • Bálintné Nagy Zsófia: Tetszett a cikk, hasonlóan az "itt fáj, ott fáj" miatt jógázom egyre többet. A gerincjóga nagyon j... (2013.04.02. 18:35) 6 ok, amiért egyre népszerűbb a jóga
  • Téltábornok: Köszönöm a tippeket,és válaszokat!Ha lesz egy kis időm, akkor mindenképp elmegyek dokihoz, már sze... (2013.01.22. 00:38) Gerincfájás? Itt a megoldás - 2. rész

2013.03.01. 11:16 JuhaszAk

TRX és Hot Iron órák kezdőknek

Címkék: fogyás hot iron trx jógaliget funkcionális edzés

Egy hét múlva március 9-én 14:00-tól TRX órát fogok tartani kezdők részére.

Ilyen kezdő órát tavaly tartottunk először, mert több vendéggel beszélgetve rájöttem, hogy sokan érdeklődnek a modernebb edzések iránt, de nem mernek eljönni egy „normál” TRX órára, mert úgy érzik, hogy gyengék és nem tudják majd végigcsinálni az órát. Ez persze nagyon távol van a valóságtól, mert az igaz, hogy TRX óra után a kezdőnek és haladónak is egyaránt garantált az izomláz, de a Jógaligetben a kezdőket nem körberöhögjük, hanem támogatjuk.

A tavalyi bevezető TRX óra tapasztalata alapján én azt tartom fontosnak, hogy a kezdő TRX-es kollegák megtanulják az alap gyakorlatok pontos végrehajtását, mert egy normál órán legfeljebb arra van idő, hogy az edző megmutassa a gyakorlatot és javítson ha kell, de bővebb magyarázatra nincs idő. A kezdő órán kisebb a pörgés, kevesebben vannak és így több idő van a magyarázatra, korrekcióra.

Március 9-re olyan speciális programot fogok összeállítani, ami egy kezdő számára kihívás, de simán teljesíthető. A lényeg a gyakorlatok pontos végrehajtásán lesz, illetve azon, hogy a kezdők is megérezzék mit jelent egy pörgős TRX-es edzés és megtapasztalják azt az euforikus érzést, amit az edzés után felszabaduló endorfin okoz. :-]

TRX_1.jpg

Mivel félévente legfeljebb 1 ilyen órát tartunk, ezért javaslom minden érdeklődő számára, hogy ragadja meg az alkalmat és csatlakozzon hozzánk! Bejelentkezés telefonon vagy személyesen lehetséges a szokásos Jógaligetes elérhetőségeken.

A március 9-i szombati nap abból a szempontból is egyedi lesz, hogy 15:00-tól Csilla tart egy hasonló kezdő Hot Iron órát. A Hot Iron edzést tavaly októberben indítottuk el és egyre népszerűbb a vendégek körében. Nem csoda, mert a Hot Iron sorozat profin van összerakva, a teljes test dolgozik és nem sok idő jut a pihenésre. Én tuti biztos vagyok benne, hogy a Hot Iron is legalább annyira hatékony, mint a TRX-es edzés, úgyhogy bátran ajánlom a Hot Iront is azok számára, akik keresik az újdonságokat és a modern edzésmódszereket.

Barbell-stang.jpg

Ha érdekel a Hot Iron és a TRX óra leírása, akkor olvasd el két korábbi blog bejegyzésem. Ezekben részletesen írok a TRX és a Hot Iron hatásairól:

http://jogaliget.blog.hu/2013/01/20/mitol_eg_a_zsir_melyik_edzes_hogyan_fejleszti_a_testunket

http://jogaliget.blog.hu/2013/01/24/mitol_eg_a_zsir_melyik_edzestipus_hogyan_fejleszti_a_tested_2_resz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogaliget.blog.hu/api/trackback/id/tr205111365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása